Setup-ul saptamanii

Postat vineri, noiembrie 27, 2009

Pana in ziua de astazi am avut posibilitatea de a participa la diferite proiecte, realizand astfel fotografii de diferite genuri: fashion, comercial, corporate, still life, nature, wedding chiar si fotografie de presa.

Dar trebuie sa recunosc ca prefer cel mai mult fotografia portretelor. Ma bucur cel mai mult, cand reusesc sa obtin cate un portret sincer, immortalizand astfel trasaturiile subiectului.

Important e, ca nu avem nevoie de lumini multiple, pentru a obtine rezultate satisfacatoare. E de ajuns chiar si o singura sursa (naturala, artificiala).

In cazul fotografiei din dreapta am utilizat o singura sursa deasupra si in fata modelului, in forma unui beauty-dish (care poate fi inlocuita cu o umbrela tranparenta) si o blenda sylver (optional) pe care subiectul tinea in brate.

(pentru diagrama apasa "continuare")


1 Response to "Setup-ul saptamanii"

.
gravatar
Anonim Says....

Making money on the internet is easy in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat ppc[/URL], It's not a big surprise if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses not-so-popular or not-so-known ways to build an income online.