The digital darkroom

Postat duminică, martie 16, 2008






In acest tutorial o sa vorbim despre profunzimea campului de claritate, si utilizarea al acestuia in PS.
Pentru a accesa tutorialul in dimensiunea originala, click aici.



7 Response to "The digital darkroom"

.
gravatar
Anonim Says....

Salut. Mersi mult pentru info :).
am observat ca te axezi mult pe fotografia de moda/ portret. din ppunctul meu de vedere cred ca ar fi bine venit un post referitor la tipurile de lumini folosite in acest tip de foto, blit/ lumina continua, ce putere trebuie utilizata in functie de spatiu studioului, ce sisteme ofera o difuzie mai buna- softbox vs umbrele, blende etc.
Eu mi-am propus sa am un interes sporit in acest segment de foto si sunt convins ca informatiile tale, rezultat al experientei, vor fi foarte utile.
Mult succes in continuare.

Florin

.
gravatar
vedtam Says....

Multumesc pentru sugestiile tale.O sa vorbim in viitorul apropiat si despre echipamentul din studio, tipul de lumini si alte detalii a fotogrfaiei de moda.Intre postarile mai vechi gasesti un asemenea tehard, in care vorbesc si arat tehnicile folosite la o sedinta.(lumini, pozitia etc....)

.
gravatar
Anonim Says....

Buna! Am ajuns pe acest site de pe BoG, unde am vazut una din fotografiile tale (tipa din profil si priveste peste umar). Acuma, as vrea sa stiu, daca se poate... cum ai ajuns la rezultatul respectiv. Cu alte cuvinte vreau sa stiu cum se obtin acele nuante de gri care le-as manca pe paine... ca sa zic asa:) Ma intereseaza in special procesarea imaginii pentru a obtine un rezultat alb/negru. Multumesc anticipat! P.S. Apreciez gestul de a face accesibile informatiile despre post procesare.

.
gravatar
vedtam Says....

Nu esti prima persoana care ma intreaba de post procesarea imagini pe care ai vazuto.Asa ca m-am gandit ca tutorialul urmator sa prezinte tehnica prin care am realizat nuantele respective.

.
gravatar
Eugen Belivac Says....

Felicitari pentru tutorialele publicate si mai ales pentru decizia de a le publica. Eu, unul, am avut multe de invatat de acolo si apreciez foarte mult faptul ca, spre deosebire de multi care considera ca s-ar lasa furati de cunostinte, impartasesti aceste cunostinte cu cei mai putin experimentati.
Bravo si succese pe banda rulanta, in tot ce faci. :D

.
gravatar
Silviu Says....

Felicitari si din partea mea pentru tutorial. L-am urmarit acum cateva zile si acum, ca am un pic de timp, o sa-l iau mai la depanat.

Le astept cu nerabdare pe urmatoarele!