Training esential Adobe Photoshop CS3, pentru fotografi

Postat luni, martie 24, 2008


In acest DVD va voi dezvalui toate tehnicile pe care, un fotograf, in lumea fotografiei digitale trebuie sa le stapaneasca pentru a putea beneficia de nenumaratele posibilitati oferite de Adobe Photoshop CS3. Spre deosebire de tutorialele de pe blog, DVD-ul va contine aproximativ 25 de capitole (3x mai multe tutoriale), pornind de la elemente de baza pana la tehnicile cele mai complexe in forma unor tutoriale video de inalta calitate.O sa demonstrez fiecare tehnica in parte si anume cum se aplica acestea pentru a obtine rezultatele cele mai bune. In curand o sa postez si cuprinsul DVD-lui, care va fi disponibil in cateva saptamani.

Sunt convins ca acest DVD va fi sursa ideala pentru cei ce vor sa invete utilizarea PS-lui intr-un mod interactiv si eficient, dar si celor avansati care au de gand sa-si completeze cunostintele.

(astept sugestii, idei, pareri...)

11 Response to "Training esential Adobe Photoshop CS3, pentru fotografi"

.
gravatar
demi Says....

Scuze ca intreb din prima, dar is curios de pret :)
Cam pe unde crezi ca o sa se situeze, asa, aproximativ?
Vad pe coperta un 1, deci banuiesc ca o sa fie mai multe dvd-uri.

Oricum, iti urez bafta si iti multumesc pentru tutorialele de pana acum. Chiar e o schimbare mare cand is tutoriale de calitate in limba romana.
Bafta!

.
gravatar
vedtam Says....

E devreme sa vorbim despre urmatoarele serii ale acestui DVD.In cazul in care va avea suces primul sigur vor veni si urmatoarele, la un pret accesibil pentru oricine.

ms pentru vizita si opinia ta!!

.
gravatar
Tudor Manolache Says....

Personal cred ca va fi un succes un asemenea DVD mai ales ca toti avem nevoie de PS incepatori in ale fotografiei sau profesionisti. Mai ales ca este in romana.Am invatat PS numai din tutorialele de pe net, care sunt in engleza si sunt destul de greu de urmarit.
Daca Dvd-ul va contine informatii de calitate (asa cum sunt si cele de pe blog) atunci sunt sigur ca va fi cautat si desigur si cumparat.
Pana atunci spor la treaba cu Dvd-ul si sa nu ne lasi sa asteptam mult lansarea :)
Numai bine.

.
gravatar
Vlad Creteanu Says....

super idee. au trecut prin calculator foarte multe tutoriale plictisitoare. dar unul in romana deja ma face sa tresar. buna initiativa. m-ar interesa dvd-ul.

.
gravatar
Eugen Belivac Says....

Si eu cred ca va fi un succes acest dvd, de aceea imi doresc sa il achizitionez de indata ce va fi disponibil. Si ca mine sunt sigur ca sunt si altii. Multa bafta in continuare si astept un semn cind dvd-ul va fi gata!

.
gravatar
Anonim Says....

Foarte buna ideea. Sunt ferm convins ca va fi un succes! Eu unul cu siguranta voi achizitiona. Asteptam sa apara!

.
gravatar
Unknown Says....

Buna ideea. Dar am retineri in privinta succesului daca te vei adresa exclusiv .ro.
Multa bafta.

.
gravatar
Anonim Says....

Felicitari pentru initiativa! Bune tutorialele de pana acum si sunt convins ca vor fi la fel si cele de pe DVD.

.
gravatar
Anonim Says....

Buna,
Abia asta seara (este ora 00.50) am descoperit blogul tau... Pot spune doar ca... este EXCELENT! Arareori am gasit pe cineva care sa STIE sa TRANSMITA asa de clar, concis si de frumos (curat) un mesaj. Mai ales in acest domeniu atat de complex si de vast cum este fotografia! Comparativ cu multi alti "sfatuitori" nu iti arogi titulatura de Zeu care catadicseste sa imparta din "secretele" sale catre "muritori" FELICITARI! Cred ca aroganta, suficienta, secretomania si obtuzitate ne indeparteaza mult de competitia cu alte tari si mai ales in domeniul foto ! Am vazut de circa 20 de ani multi oameni care erau "stapani" pe aparatele foto, dar si "stapaniti" de ele! Pacat pentru ca dincolo de tehnica, dincolo de tot ... riscam manierismul, simulacrul, banalul cu pretentii de arta. Nici macar nu mai avem bucuria de a ne descoperi pe noi insine ca atunci cand ... fotografiem in joaca!
Multumesc petru acest blog,
androidu01
PS - nu spui daca acum -1 octombrie 2008- (acel-e) DVD cu PS au fost (sunt) gata! As fi interesat de el(e) , de pret si daca nu cumva pretul ma va ruina. Ca stil, ca mod de a face o prezentare .... esti OK, nu cred ca acel(e) DVD nu vor fi asemeni acestui blog.
androidu01@yahoo.com

.
gravatar
vedtam Says....

Buna android01,
MS pentru vizta, dar cel mai mult pentru parerea ta despre acest blog.

Te invit sa citesti noul post!!