Back in business!

Postat joi, aprilie 17, 2008

- Asa cum am promis, am realizat tutorialul in care va arat cum am procedat in cazul unei fotografii pe care am realizat in urma cu cateva zile. Am mentionat in tutorial ca nu pot sa va demonstrez fiecare pas facut (ar dura o vesnicie), daca va intereseaza anumite parti, faze va rog sa ma anuntati si o sa ne ocupam cu fiecare in parte.



Vizualizare in full screen.

3 Response to "Back in business!"

.
gravatar
Anonim Says....

multumiri pentru ajutor si asteptam dvd cu tutorial PS in lb romana.
am o intrebare la tine. am incercat sa fac cateva fotografii electorale (portret), dar, din saracie, vorba aia, doar cu flashul nikonului d40x si cu un spot de 500W. iluminarea a iesit stranie, orice combinatii am incercat, mi-au aparut umbre nedorite etc. pe spate am avut o panza albastra, de satin. am mai facut cateva fotografii asa, dar fara acel spot, si parca au iesit mai bine. exista vreo schema care ma poate ajuta? ori sa raman doar la flash?in plus, unul din candidati a dorit sa il "slabesc" din PS, am gasit un tutorial in engleza legat de liquify, dar cred ca trebuie maestrie in asa ceva, pt ca mie mi-a iesit de parca l-am taiat din bisturiu:)
pana la urma, astia au apelat la un...profesionist, cu scule de mii de euro, care, sincer, si o spun fara subiectivism, nu a facut mare branza din acele fotografii(si a mai si cerut 300 de euro).multumesc

.
gravatar
vedtam Says....

Salut,
Daca am inteles bine, ai utilizat 2 surse: blitzul incorporat si un spot.Probabil blitz-ul incorprat era mult mai putenic decat spotul. Ai incercat sa-l ajustezi cu ajutorul "Flas compensation" din meniul aparatului?Eventual faci 2-3 pasuri in spate si incerci si asa.In orice caz cele 2 lumini trebuie fi echilbrate la putre.Pentru o explicatie mai exacta ar fi bine sa vad o poza dintre ele, poti sa-mi trimiti una pe adresa mea de mail.Legat de ultima fraza, nu echipamentul face din cineva profesionist, poti face si cu o singura sursa fotografii de invidiate, trebuie doar exersat atat in fotografie cat si in PS.

.
gravatar
romeo moanta Says....

Cum ai pus palca in spatele degetelor, doar cu overlay??? Daca poti sa-mi arati toti pasii. Multumesc!