This blog needs you!

Postat luni, aprilie 14, 2008

- In primul rand va multumesc pentru atentie, acest blog nu ar exista fara voi. La inceput nu m-am gandit ca postarile mele vor atrage atatea cititori, iar in ultimii doua luni am ajuns la 2633 vizitatori, ceea ce consider un numar suficient de mare pentru a aduce cateva schimbari in continutul blogului.
Din cate ati observat se schimba si aspectul pagini, bininteles pregatesc noul lui look, dar va mai dura cateva zile pana-l termin.
Multumesc si pentru comentarile voastre, e mai usor pentru mine daca contibuiti cu idei referitor la cosistenta blogului. O sa incerc sa accelerez si sa postez macar de 2 ori pe zi. S-au cam adunat lucrurile in ultimul timp, (lucrari in studio, DVD-ul, scoala, construirea noului blog...).

Atentie:
- Blogul nu va mai fi accesibil prin vechiul adresa!! Denumirea se va schimba in cateva zile din www.vedtam.blogspot.com in www.profototouch.blogspot.com.

-"Voluntari": astept din partea voastra informatii, pe care considerati ca ar fi la folosul cititoriilor.(prin mail pe adresa de: artphoto@vargaedmond.com ,bineinteles precizam sursa, autorul..etc)


"Hit me with your best"- va fi o rubrica in dreapta blogului (side-bar), unde o sa afisam lucrarile voastre, astept cate o fotografie de la cei care vor sa participe.
Deocamdata atat despre noutati astept pareri, sugestii...

No Response to "This blog needs you!"