"Sms-ul Internetului"

Postat duminică, noiembrie 08, 2009

Twitter-ul a fost fondat in 2006 si permite utilizatorilor scrierea şi transmiterea de mesaje de cate maxim 140 caractere.

Suficient pentru a transmite instantaneu un sentiment sau mesaj prieteniilor tai. Despre activitatea, starea, sau orice alt eveniment important sau mai putin important din viata ta, pe care il consoderi ca e de spus. Twitter te ajuta in aceasta prin interfata sa simpla si eficienta. Dar in acelasi timp puteti urmari si alti utilizatori cum ar fi: presedintele Barack Obama, astronautii de pe Statia Spatiala Internationala si alte celebritati.

Dar nu vreau sa ma bag in partea tehnica al acestuia, iar ceei care aud pentru prima data despre "Sms-ul Internetului" gasesc mai multe detalii aici.

Pe de alta parte nu am de gand sa inlocuiesc decat sa imbogatesc acest blog, cu informatii proaspete, cum ar fi poze, videoclipuri, diagrame chiar din locul sedintei in studio sau in afara acestuia. Pe care altfel nu as avea posibilitaea de a impartasi, atat de simplu si rapid, decat cu ajutorul telefonuli mobil pe care mereu il am in buzunar, spre deosebire de PC-ul si camera video de acasa.

Pentru a ma urmari nu aveti nevoie de altceva decat, un telefon mobil sau PC si sa va inscrieti la Tweet-urile mele prin acesarea link-ului "Join The Conversation" din dreapta blogului unde scrie: "Pro Foto Touch pe Twitter", apoi in fereastra care se va deschide apsati "Follow" (dupa ce v-at inregistrat).

Urmariti ProFotoTouch pe Twitter

No Response to ""Sms-ul Internetului""