Studio Sens+ a devenit oficial

Postat vineri, iulie 09, 2010

Ce urmează când planuriile devin realitate? Probabil munca. Dar munca în domeniul fotografic -din punctul meu de vedere și probabil tuturor entiziasmatiilor a acestei formă de artă, înseamnă experimentare, dintr-un ”laborator” fantastic unde mereu ne întâmpină fel de fel de reacții interesante. După patru săptămâni de lucru și câteva zeci de ore pierdute prin diferite instituții publice, intr-un sfârșit îmi pot prelua din nou locul respectiv activitatea în studioul Sens+, din Satu Mare, care va livra servicii de fotografie si grafică clienților din zonă sau la nivel de țară. În paralel o să încerc să îmbogățesc blogul cu articole mai interesante și utile pe baza lucrăriilor, care sper să vă fie de folos dezvăluind toate secretele din spatele scenei.

1 Response to "Studio Sens+ a devenit oficial"

.
gravatar
radiowhisper.com Says....

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!