High Speed Photography

Postat miercuri, octombrie 29, 2008



Mai mult ca sigur ca ati intalnit deja videoclipul acesta, sau chiar blogul lui Chase Jarvis care e incarcat cu materiale informative exceptionale (merita de vazut si fotografiile pe care le gasiti pe siteul lui Chase).
- Probabil exista nume mult mai renumite in fotogafie, decat cele mentionate aici pe blog. M-am hotarat sa le urmaresc si sa adun aceste serii de vieoclipuri (arhivandu-le in acelasi timp), deoarece la ora actuala ei furnizeaza informatiile cele mai actuale si utile din aceasta industrie.

- Primul videoclip dezvaluie detalii interesante despre sedinta (cum ar fi aparatul foto/video pe care l-au utilizat: wow!), dar urmatorul e si mai tare, deoarece rar ni se iveste ocazia sa aflam detalii de genul acesta legate de postprocesare.



2 Response to "High Speed Photography"

.
gravatar
cristian Says....

cand vezi catzi oameni si ce echipamente sunt implicate intr-un astfel de proiect... si atunci itzi aduci aminte cum tu (singur) aranjezi niste blitz-uri (nu foarte performante ca doar nu ai un bucget sa dai pe ele mai mult)... ai un Nikon D80 (sa zicem) cu o lentila nu foarte performanta.... si te chinui in post-procesare... cu putzina stiintza in PS si pe un PC (sau Lap in cazul meu) la care stai 2 min pentru un crop.... parca itzi vine sa te lasi de foto...

.
gravatar
vedtam Says....

Hehe...nu e chiar atat de dramatica stuatia.Aparatul D80 e foarte ok, intradevar H2D e unul dinte cele mai tari aparate din univers, dar asta nu inseamna ca D80-ul nu ar fi capabil pentru asemenea lucrai dintr-un studio.

Ei vor sa si impresioneze clientii cu brandurile mentionate (H2D, Apple,PW...etc), dar in acelasi timp au nevoie si de viteza, care este oferit de aceste produse.

Cred ca cu putina rabdare si planificare putem sa obtinem si noi creatii uimitoare.