Behind the scene...

Postat miercuri, decembrie 10, 2008

Avem deja cateva setup-uri aici pe blog, la care puteti sa va refertinti in lipsa de inspiratie. Dar ca sa introducem ceva nou m-am gandit sa postez rezultatul si setup-ul unei sedinte pe care am facut-o inafara studioului, chiar la mine casa. Cu gandul de a demonstra cat de usor putem obtine fotografii frumoase, fara echipmantul de studio.

- De fapt sunt teste pe care le-am facut in urma achizitionarii unui nou obiectiv. Am utilizat 2 blitzuri Nikon SB-600 montate pe trepiede. Primul ( #1 din imagine) in stanga, are montat in fata ei o umbrela de difuzie, iar al 2-lea (#2 din imagine) blitz e declansat intr-o umbrela silver (de reflexie), in dreapta, deasupra modelului. Ca sa eliminam cateva umbre de sub ochii, am folosit o blenda alba pe are am pus in bratele subiectului.

3 Response to "Behind the scene..."

.
gravatar
Edy Says....

Hehe.. draga Edmund.. 2 SB-uri costa mai mult decat un kit decent de 2x300 w/s + softbox-uri de la Elinchrom :P

SB-urile iti acorda mobilitate.. dar sunt scumpe :) (tu le ai.. deci sa le folosesti sanatos)

.
gravatar
Unknown Says....

Buna Edy,

Intradevar nu sunt ieftine dar nici prea scumpe. Eu recent am luat inca un SB-600, folosit dar in stare perfecta la doar 450 ron. Nu au atatea putere cat cele din studiouri...dar poti obtine niste rezultate foarte bune utilizand aceste mici miracole...

Ms de vizita!

.
gravatar
Unknown Says....

Intradevar..cred eu ca e mai placut sa lucrezi cu sb mai ales on location, sper ca in curind sa pot achizitiona si eu un sb900, si uneori omu mai poate sa aiba bafta la produse sh dar in stare perfecta ;-)