Kitul Speed Light Pro

Postat marți, noiembrie 10, 2009


"Light Speed Pro Kit este un set uimitor de instrumente pentru modificarea lumini care vine la un preţ accesibil pentru oricine.
Dar cel mai tare e, cel putin unul dintre lucrurile tari pe care are sa le ofere, este ca toate acestea se potrivesc plat într-un spaţiu mic. Pot fi aruncate într-un sac mic sau in valiza mea asiguranduma ca am suficiente modificatoare de lumini pentru a face fata unui job. De la softboxuri mici, la griduri am destule unelte pentru a lucra eficient in cele mai multe situatii..."



Trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult sa lucrez cu blitzurile mici, deoarece sunt atat de portabile si usor de folosit, incat e o placere sa "ma joc" cu ele. Cand am un shooting in afara studioului, nu am nevoie de astistenta, deoarece incap in aceeasi geanta cu stative si odata ce sunt instalate nu trebuie sa ma plimb cu aparatul intre ele, decat sa le setes direct din aparatul foto.

Bineinteles ca trebuie sa fac si anumite compromisuri, deoarece nu sunt prea puternice, in majoritatea cazurilor imi programez sedintele dimineata sau dupa ora 4 cand soarele e mai putin puternic. Dar asta nu inseaman ca nu poti face fata circumstantelor in jurul orei 12 (PM), trebuie doar sa le asezi purtin mai aproape de subiect. Insa pana in ziua de astazi nu am intalnit nici o situatie in care sa ma lase balta.



De mult astept un asemenea kit, conceput special pentru blitzurile mici (Nikon, Canon, Olympus...), de fapt, doua firme din SUA comercializeaza niste accesorii asemanatoare. Dar fiind produse in state mai mult m-ar fi costat transportul decat produsul propriu zis.

Spre fericirea mea kitul Speed Light Pro se fabrica in Marea Britanie, iar transportul pe teritoriul europei costa in jur de 5 euro, o suma rezonabila insa preturile exacte o sa le comunic in momentul primirii coletului.



Am mari asteptari fata de acest kit faimos, o sa postez un review imediat dupa ce le primesc si ma iprietenesc putin cu ele.


Informatii gasiti:

Speedlight Pro Kit


3 Response to "Kitul Speed Light Pro"

.
gravatar
Ştefan Isarie Says....

Se poate cumpara si din RO cu pretul de 432RON http://www.f64.ro/speedlight-pro-kit-pps.html

Sau din HK http://gadgetinfinity.com/product.php?productid=17250&cat=0&page=1

Dupa preferinte :)

.
gravatar
vedtam Says....

Ms mult de sugestie!Si oare Beauty Dish-ul lor nu e de gasit la noi in tara?