" Lets come together "...

Postat marți, septembrie 30, 2008

Nu am mai postat nimic de ceva vreme, decizie pe care am luat-o in urma lipsei de timp respectiv a inspiratiei. Ori de cate ori m-am asezat in fata PC-lui am incercat sa impartasesc informatii interesante, sau utile ocolind in acelasi timp subiecte de tip cliseu.
Pe de alta parte am trait cateva experiente negative vara acesta, vazand distanta, indiferenta, rautatea dintre alti fotografi care ma-au afectat in mod neobisnuit.
Intentia mea incepand cu primul meu post era sa prezint fotogrfia dintr-o perspectiva pe care am descoperit-o in urma aniilor precedenti. Aceste idei poate ca “nu sunt de ajuns ca cineva sa devina un profesionist in domeniu” (comment pe care am primit pe un alt site referitor la functia acestui blog), dar am incercat sa sugerez cateva idei, care pot sa raspunda intrebarilor celor care au nelamuriri referitoare la partea tehnica a fotografiei, sugestii pe care incerc sa le descriu cu cat pot de clar cu toate ca nu am cunostinte vaste despre limba romana.




Asa cum a mentionat android01 : “Cred ca aroganta, suficienta, secretomania si obtuzitate ne indeparteaza mult de competitia cu alte tari si mai ales in domeniul foto” .Intradevar la noi exista acesti factori, care ne indeparteaza. Totusi sper sa ajungem si noi ca si in alte tari, unde lumea pasionata de fotografie se aduna in fiecare sfarsit de saptamana cu aparatura, unde petrec cateva ore jucandu-se, exersand si povestind despre tenicile descoperite, deoarece fotografia e o joaca, fara reguli si limitari daca reusim sa doboram limitele propriei imaginatii.

7 Response to "" Lets come together "..."

.
gravatar
Anonim Says....

astept-am de ceva vreme un nou articol!
(mie, majoritatea articolelor imi sint utile)
eu unul sint din aceeia care vor sa invete de peste tot
continuati! spor!

.
gravatar
Anonim Says....

Sunt convins ca in ciuda rautatilor unora, numarul celor interesati de fotografie si dornici sa invete / impartaseasca din cunostinte e net superior. E adevarat, parca in afara oamenii sunt mai deschisi (cel putin pe forumuri, bloguri etc.), au un alt discurs si atmosfera e mai normala.

Sincer, pentru mine Pro Foto Touch a fost o surpriza placuta... si sper sa continui ce ai inceput. Respect! :)

.
gravatar
vedtam Says....

Bineinteles blogul se continua, m-am referit doar pe perioada de vara. Am fost intrebat de un cititor legat de pauza si ma gandeam sa scriu putin mai pe larg despre motive.

Ms pentru vizita, va astept la urmatoare articole!!

.
gravatar
Unknown Says....

Hai la munca fratzie!

Tzara (fotografilor cu suflet deschis - comunitate celor care nu se cred adusi p'asta lume cu harzobul, din cer, descendeti de'ai Ansel Adams sau si mai dihai!)
Lasa toate cate sunt (rele, negre, triste - toti le avem)si spune-ne ce se "aude" cu acel DVD cu tuturiale PS: Care sunt etapele tale de pregatire a unei sedinte foto; cum "judeci" in timpul unei sedinte foto, cum faci sa intri in "priza" cu subiectul sau "tema".
Apoi:
- care sunt etapele pe care le parcurgi in procesarea ulterioara a fotografiilor, cum alegi, scoti, lasi, stergi unele cadre.... ohoooo si's tare multe subiectele, temele pe care ni le poti descrie!
androidu01

.
gravatar
Anonim Says....

Super exemplul dat de baietii din clip. Cred ca noi inca suntem departe de a fi capabili de asa ceva.

.
gravatar
vedtam Says....

hehe...
Nu neaparat, poate o data vom avea atati cititori cat sa putem organiza noi un asemenea eveniment.

.
gravatar
Anonim Says....

Buna ziua

Acum aflu si eu unul din motivele reale si decisive pentru care dvs. dl Andrei T., nu mai aveti timp si disponibilitate pentru cunostintele mai indepartate din toate punctele de vedere!!!!!!!!!
Imi pare rau ca aflu abia acum dar este greseala mea, bine ca mi-am amintit de acest blog ca sa mai aflu cite ceva.
Spor la treaba si la perfectionat tehnica proprie de fotografiat.